Forum

Notificaties
Alles wissen

Berlijn

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
597 Bekeken
vayana
(@vayana)
Berichten: 57
Trusted Member
Topic starter
 

Wij gaan binnenkort naar Berlijn. We zijn sowieso van plan om Insomnia voor het eerst te bezoeken. Heeft er iemand toevallig nog tips voor leuke 'gewone' parenclubs?

 
Geplaatst : 11 april 2022 08:54
Peter451
(@peter451)
Berichten: 50
Trusted Member
 

Wij waren ooit in de Avarus club. Het is alweer een tijdje geleden en het lag wat buiten het centrum (maar Berlijn is sowieso heel groot), maar wij vonden het toen wel leuk. Weinig ons kent ons sfeer en mensen van allerlei stijlen.

In Insomnia zijn we nooit geweest. Ik lees er wel veel goed dingen over.

Qua timing heb je het goed gepland, het is in Duitsland weer een stuk normaler nu de meeste maatregelen zijn afgeschaft.

 
Geplaatst : 12 april 2022 16:24
vayana
(@vayana)
Berichten: 57
Trusted Member
Topic starter
 

Die gewone parenclub is er niet meer van gekomen. We zijn wel 2 avonden achter elkaar in Insomnia geweest. Leuke club, wel kleiner dan verwacht. Eerste avond was in het keldergedeelte, dat behoorlijk klein is. Tweede avond in de grotere ruimte boven. Maar ook daar niet heel groot t.o.v. andere clubs.

We vonden het wel minder dat het niet inclusief was, dus drank apart afrekenen. Dat is wel lastig als er niet al teveel plek is om je portemonnee op te bergen 😉. Ook minder handig: alleen een bewaakte (en betaalde) garderobe en geen kluisjes. Als je iets nodig hebt of je wilt je omkleden, moet je steeds je spullen terug vragen.

Maar al met al zeker de moeite waard om een keer te bezoeken als je in de buurt bent.

 
Geplaatst : 9 mei 2022 11:51
Deel: