Forum

Location One (Mende...
 
Notificaties
Alles wissen

Location One (Menden)

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
614 Bekeken
Peter451
(@peter451)
Berichten: 50
Trusted Member
Topic starter
 

Terwijl in Nederland nog steeds alle clubs dicht zijn of open met veel beperkingen, kan in Duitsland weer heel veel. Sterker nog: de meeste clubs draaien weer ouderwets op volle toeren.

Wij waren vorige week zaterdag in Location One in Menden, een stadje in het Roergebied. Na anderhalf jaar geen club te hebben bezocht, was het even vreemd om weer in een overvolle tent te staan, want dat was het geval. Vooraf moest je aantonen dat je gevaccineerd, getest of onlangs hersteld was, maar daarna was er geen enkele beperking meer. Dat was dus wel even wennen.

De club zelf is mooi en behoort tot het hogere segment. Beneden een dansvloer met twee barren en daarnaast twee verdiepingen met verschillende ruimtes, waaronder ook een SM-kamer en een jacuzzi. Er was, zeker wat later op de avond, zeker voldoende actie in de ruimtes. Het publiek is gemixt, zowel qua stijl als qua leeftijd. Het personeel is bijzonder vriendelijk. Hoewel wij niet hebben gegeten. was er ook een heel uitgebreid buffet aanwezig tot 2.30 uur.

Al met al dus een club die wij zouden aanbevelen en eentje die zeker voor herhaling vatbaar is.

 
Geplaatst : 22 augustus 2021 09:36
Deel: