Forum

Eerste bezoek paren...
 
Notificaties
Alles wissen

Eerste bezoek parenclub vijftig plus

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
58 Bekeken
couple5ties
(@couple5ties)
Berichten: 1
New Member
Topic starter
 

Hoi, 

 

We zijn een kwiek stel, allebei iets ouder dan 50 jaar ondertussen. Het lijkt ons spannend eens een parenclub te bezoeken om daar zelf actief te zijn en bekeken te worden. Maar onze partner eventueel bezig te zien met iemand van hetzelfde of andere geslacht lijkt ons ook spannend.

 

Voor dat eerste bezoek zijn we op zoek naar een parenclub of avond waarbij de gemiddelde leeftijd 'hoog' is. Niet dat jongere koppels ons zouden storen maar eerder het idee dat we geen 'perfect' lichaam hebben en niet teveel uit de toon willen vallen en ons daar niet goed bij zouden voelen.

Iemand advies, tips of ervaringen?

 

Dank je wel alvast x

 
Geplaatst : 21 mei 2023 12:11
idlibo
(@idlibo)
Berichten: 88
Estimable Member
 

In zijn algemeenheid is de leeftijd op een vrijdag vaak wat hoger dan de zaterdagen. Weet niet waar jullie wonnen, maar bijvoorbeeld Bornedries in Sint-Truiden is een club waar de gemiddelde leeftijd wat hoger ligt.

 
Geplaatst : 28 mei 2023 08:13
idlibo
(@idlibo)
Berichten: 88
Estimable Member
 

Sowieso zou ik me niet teveel zorgen maken over wel of geen perfect lijf. Een club is meestal een afspiegeling van de maatschappij ofwel: niet iedereen die daar rondloopt beschikt over een killer body en dat is maar goed ook

 
Geplaatst : 28 mei 2023 08:15
Deel: